TALOYHTIÖILLE

Taloyhtiön kattoremontti

Taloyhtiön kattoremontti on koko yhtiötä koskeva päätös. Kattoremontti voi olla aiheellinen, kun katossa alkaa olemaan toiminnallisia ja esteettisiä vikoja. Katon kunnon säännöllinen seuranta on hyvä tapa pysyä selvillä katon kunnosta, sillä ongelmia tuottava katto vaikuttaa kiinteistön arvoon merkittävästi. Meidän kauttamme saatte apua päätöksenteon tueksi. Yrityksemme on turvallinen vaihtoehto, joka ottaa niin taloyhtiön asukkaat, kuin katon tarpeet huomioon.

TARJOUS JA TOIMENPIDESUUNNITELMA

Arvioimme remontin laajuuden sekä tarjoamme parhaan ratkaisun tulevaisuutta silmällä pitäen. Kattoremontin yhteydessä on aina hyvä miettiä myös esimerkiksi lämmöneristysten ja energiatehokkuuden parantamista.


VANHAN KATON PURKU

Tarpeen mukaan puramme vanhat katteet pois ja kuljetamme ne asianmukaiseen kierrätykseen.


KATON KOROTUS/-OIKAISU

Korjaamme tarvittaessa kattojen kaltevuudet, oikaisemme sekä korotamme kattoja esimerkiksi lisälämmöneristystä varten.

ALUSRAKENTEET JA ALUSKATE

Tarkistamme alusrakenteiden kunnon ja uusimme suunnitelmien mukaisesti riippuen valitusta vesikatteesta alusrakenteet sekä -katteet.

UUDEN VESIKATTEEN ASENNUS, KATTOTURVATUOTTEET JA SADEVESIJÄRJESTELMÄT

Asennamme uuden vesikatteen ja suojapellitykset huolellisesti ja viimeistelemme uuden katon vaadituilla kattoturvatuotteilla.


JÄTTEIDEN POISKULJETUS JA LOPPUSIIVOUS

Remontin päätteksi huolehdimme huolellisesta loppusiivouksesta. Toimimme ekologisesti ympäristöämme kunnioittaen, jolloin jätteiden poisvienti ja hävittäminen tehdään ympäristöystävällisesti.

Huopakatto taloyhtiöön

Toteutamme kaikki huopakatot niin rivi- kuin kerrostaloihin. Huolehdimme, että katosta tulee nykystandardit täyttävä, jolloin minimoimme katon vuotoriskit.

Urakoimme Icopalin laadukkailla bitumituotteilla, jotka takaavat markkinoiden laadukkaimman lopputuloksen. Kauttamme on myös mahdollista tilata huoltosopimus, joka lisää katon elinikää sekä takuun pituutta. 

Peltikatto taloyhtiöön

Toteutamme peltikatot valmiina paketteina aina suunnittelusta toteutukseen. Annamme oman näkemyksemme kattoon sopivista peltiprofiileista sekä vaadittavista kattoturvatuotteista. Huolehdimme myös aina, että remontin yhteydessä ei jää huomioimatta vaurioituneita rakenteita.

Käytämme Ruukin peltituotteita, joka on kotimainen ja markkinoiden johtava peltituotteiden valmistaja. Yhteistyöllä voimme tarjota edulliset hinnat jokaiselle kohteellemme. Käyttämällä saman toimijan tuotteita, voimme myös taata, että kattotuotteet toimivat keskenään loistavasti.

Tiilikatto taloyhtiöön

Tiili on jykevä ja kestävä kattomateriaali, joka eristää peltiä tehokkaammin ulkoa tulevia ääniä, kuten sateen ropinaa. Tiilikatto on helppohoitoinen ja sen käyttöikä voi olla jopa 70 vuotta. Tiilikatto voidaan asentaa kaikkiin harjakattoihin. Tiilikattoa voidaan huoltaa harjaamalla. Käytämme Ormax kattotiilituotteita.

Meiltä myös kätevät katon huoltosopimukset! Ota yhteyttä jo tänään!